Fysiotherapie Arami - Fysiotherapie, Personal Training en Massages
Home

Sinds 2019 heeft er een uitbreiding plaatsgevonden waarbij ik Pouya Arami als eigenaar van "Fysiotherapie Arami" en "PhysiqCare Fysiotherapie & Gezondheid" een multidisciplinair praktijk ben begonnen. 

Al mijn behandelingen kunnen op de praktijk in Zoetermeer plaats vinden, maar ook bij u thuis. Kenmerkend en uniek aan Fysiotherapie-Arami is dat de behandelingen gekoppeld kunnen worden.
 
Dus of u nou bijvoorbeeld lichamelijke klachten heeft of snel en verantwoord wilt afvallen of wilt ontspannen. Als gediplomeerde en BIG-geregistreerde fysiotherapeut met diverse expertises en werkervaring, kan ik u goed van dienst zijn. 

Daarnaast kunt u ook terecht bij mijn team van PhysiqCare Fysiotherapie & Gezondheid. Dit is een praktijk met 5 behandelkamers, een trainingszaal, 6 disciplines en een team van 10 professionals; Fysiotherapie, Personal Training, Massage, Acupunctuur, Mentale Coaching en Wetcupping.

Neem een kijk op mijn website.  Mocht u dan vragen hebben dan kunt u gerust contact met mij opnemen. Of maak meteen vandaag nog een afspraak!

Uiteraard kunt u ook een kijk nemen op mijn praktijk website: www.physiqcare.nl.Fysiotherapeut Pouya